040 - 226 00 01
We zijn momenteel niet bereikbaar

Over ons

Ondernemend, pragmatisch, klantgericht.

Swaans Beton is een vooruitstrevend familiebedrijf, waarbij Swaans Agra de agrarische divisie ervan vertegenwoordigt. Sinds de oprichting in 1961 bestaat de kernactiviteit uit het produceren van prefab betonproducten voor de agrarische sector. Ondernemerschap, betrokkenheid en innovatiekracht hebben het bedrijf ontwikkeld tot een gerenommeerde producent voor de veehouderij, akkerbouw en kassenbouw. 

Een korte toelichting

Wat doet Swaans Agra anders?

Swaans Agra is de merknaam waaronder Swaans Beton zich profileert met prefab betonproducten welke toegepast worden in de agrarische markt.

Onze bedrijfsstrategie en productontwikkeling ondervindt voortdurende invloed van wetswijzigingen, voornamelijk vanwege de steeds strenger wordende milieuregelgeving. Hier anticiperen wij op door de ontwikkeling van waardevolle en relevante producten.

Hoewel het nastreven van emissiereducties een nobel doel is waar we volledig achter staan, realiseren we ons dat de diervriendelijkheid van stalvloersystemen vaak over het hoofd worden gezien. Juist daarom investeren wij veel tijd en inspanning aan deze aspecten. Dit resulteert in producten die niet alleen de beloofde emissieverminderingen bereiken, maar tevens een uitstekende leefbare omgeving bieden voor dieren, zoals dat nergens anders in de wereld van toepassing is,

Juist daarom besteden we aanzienlijke tijd en inspanning aan deze aspecten. Dit resulteert in producten die niet alleen de beloofde emissieverminderingen bereiken maar tevens een uitstekende leefbare omgeving bieden voor dieren. Hierin zijn onze producten vaak duidelijk onderscheidend van andere producten in deze sector.

<p><b>Swaans Agra</b> / Productielocatie Weert</p>
Produceren & innoveren

Productoplossingen voor de toekomst vereisen kwaliteit

Kwaliteit is als kernwaarde diep verankerd binnen Swaans Agra, niet alleen in de productieomgeving. Gericht op de toekomst, maar voor de toepassing van vandaag. Dit bepaalt hoe innovaties worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen die ertoe doen. 

Productoplossingen voor de toekomst vereisen kwaliteit